Wie

Wie is Wonderful Workspot ?

Ik ben Sanne Sleegers, het gezicht achter Wonderful Workspot & Holistic Home. De afgelopen jaren heb ik een unieke methode ontwikkeld waarmee ik woon- en werkruimtes verander in ruimtes waar je niet meer weg wilt, sprankelende woon- en werkplekken.

Mijn missie: "Woningen en kantoren zó fijn maken dat mensen er blij van worden, er energie van krijgen en er heel graag zijn." "Want ruimtes die zinderen, voeden, inspireren en fantastisch voelen maken mensen gelukkig. Dat zie je terug in mensen die genieten als ze thuis zijn en bedrijven die succesvol zijn met gelukkige werknemers.”

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?

Wat je kunt verwachten:

  • Een frisse blik.
  • Creatieve oplossingen voor meer woon- en werkplezier.
  • Een praktische en overzichtelijke aanpak.
  • Vrijblijvende kennismaking om te onderzoeken of en zo ja hoe ik jullie kan helpen.
  • Diepgang door DNA analyse.
  • Vertaling naar een perfect passend ontwerp.

LABORATORIUM

” Mijn woon- & werkplek beschouw ik als mijn laboratorium. Hier test ik eerst de werking alvorens ik dingen adviseer. Heel leuk om te doen en daarmee een experimenteel en on-going proces.”

Aanrader of afknapper?
“Onze woonkamer was nagenoeg helemaal wit met lichte houtkleurige accenten van meubels en vloeren. Daardoor ontstond er een lichte, serene sfeer. Ik merkte dat we moeite hadden om onze idealen te realiseren. Een aantal muren hebben een stoere en stevige donkergroene kleur gekregen.

We zijn sindsdien beiden van baan geswitcht en voelen thuis meer rust en ruimte. Dit was dus nodig en passend voor ons. Onze ideeën worden nu concreet gemaakt en uitgevoerd. 

Het blijft altijd weer verbazen en wonderlijk wat kleuren voor impact hebben.”

Ben je benieuwd wat ik voor jou huis of bedrijf kan betekenen?
Kan jouw woning of werkplek wel wat aandacht gebruiken?
Ontdek of mijn analyse aan de hand van jouw karakter ook volgens jouw klopt!
Ik ga je onder ander vertellen wat in huis of op kantoor voor jou van belang is. We gaan aandacht besteden aan je vragen en behoeftes. Daarmee komen we er achter of, en zo ja, welke aanpassingen  nodig zijn.
Soms blijkt dat er helemaal niets nieuws gekocht hoeft te worden. Ik streef altijd naar wat voor jouw (en je evt. partner, kinderen, medewerkers), belangrijk is. Het is mijn doel om plekken te creëren waar mensen zich prettig voelen.
Je huis is een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Het is een thuis als het jou precies geeft waar je behoefte aan hebt. 

Benieuwd?
Lees meer op: Holistic Home.