Wie

Wie is Wonderful Workspot ?

Wie ik ben

Ik ben Sanne Sleegers, het gezicht achter Wonderful Workspot & Holistic Home. De afgelopen jaren heb ik een unieke methode ontwikkeld waarmee ik woon- en werkruimtes verander in sprankelende plekken.

Mijn mission statement: Woningen en kantoren zó aantrekkelijk maken dat mensen er niet meer weg willen! Want ruimtes die zinderen, voeden, inspireren en fantastisch voelen maken mensen gelukkig. En als mensen gelukkig zijn dan zie je dat terug in gelukkige bewoners van huizen en succesvolle bedrijven in hun kantoorpand.” Sanne Sleegers

Zou je graag mijn advies ontvangen?

Wat ik te bieden heb:

  • Een frisse blik op je werkplek.
  • Creatieve oplossingen voor meer werkplezier.
  • Praktische en overzichtelijke aanpak.
  • Inzetbaar voor een brainstormsessie tot de volledige uitvoer.
  • Ik duik in het DNA van een bedrijf en vertaal dit naar een uniek ontwerp.
  • Ik weet feilloos wat er nodig is in jouw bedrijf.

Mijn laboratorium:

Mijn woon- & werkplek beschouw ik als mijn laboratorium. Dit is ‘n leuk en experimenteel on-going proces.

Hier test ik nieuwe ideeën, kleuren en materialen en de effecten die ik daaraan ondervind.”
“Onze woonkamer was nagenoeg helemaal wit met lichte houtkleurige accenten van meubels en vloeren. Daardoor ontstond er een lichte, serene sfeer. Ik merkte dat we moeite hadden om onze idealen te realiseren.” 

“Een aantal muren hebben een stoere en stevige donkergroene kleur gekregen. We zijn sindsdien beiden van baan geswitcht en voelen thuis meer rust en ruimte. Dit was dus nodig en passend voor ons. Onze ideeën worden nu concreet gemaakt en uitgevoerd. “

” Toch wonderlijk wat een kleur teweeg kan brengen…”

Ben je benieuwd wat er voor jou bedrijf kan betekenen en hoe ik werk?
Lees meer op: Wonderful Office.

Als je woonhuis wel wat aandacht kan gebruiken, laat me je dan aan de hand van jouw karakter vertellen wat in huis voor jou van belang is. Je komt er achter waar je behoefte aan hebt en welke aanpassingen daarvoor eventueel nodig zijn. Soms blijkt dat er helemaal niets nieuws gekocht hoeft te worden. Ik streef altijd naar wat voor jouw (en je partner, kinderen), belangrijk is. Het is mijn doel om plekken te creëren waar mensen zich prettig voelen, die ze precies geeft waar hun persoonlijke behoefte ligt!

Benieuwd?
Lees meer op: Holistic Home.